Om oss

kollage av olika människor

Fler nya vänner

Bygg hållbara yrkesrelationer över en god lunch!

Att ta sig tid att möta nya kontakter med kunskap du inte själv har kan vara både inspirerande och utvecklande. Kunskap och insikt som du kan få stor nytta av i ditt yrkesutövande. Kanske ny samarbetspartner, kollega, kund eller bara en förtroendefull kontakt.

Blev du nyfiken - Ansök om medlemskap redan nu

Om oss

Lunchin är en division inom Affärsminglet i Norden AB

Lunchin startade 2017 och utvecklades under flera år som ett gratis nätverk av grupper runt världen och var innan pandemin spritt till 68 länder och nästan 500 grupper.

I September 2023 förvärvade Affärsminglet i Norden alla imateriella rättigheter och mediakanaler, för att utveckla konceptet mer hållbart för ägare, ambassadörer, medlemmar och intressenter.

Anders Nilsson och Kristian Andersson vid övertagandet av Lunchin

Anders Nilsson och Kristian Andersson vid övertagandet av Lunchin

Sagan om oss

2013

Sommaren 2013 flyttade Anders Nilsson från Göteborg till släktgården Roslagen. Som nyinflyttad på orten, såg han behovet av nya personliga affärskontakter för att skapa nya affärsmöjligheter. Via den lokala Rotaryklubben kom han i kontakt med bl a den lokala företagaren Tommy Kårlin.

2014

Anders och Tommy enades om att starta ett nytt nätverks koncept – Roslagsminglet, vilket hade sin premiär den 10 april 2014 på Langers Hotell. Inför premiären skrev Norrtelje Tidning om denna nysatsning. Målsättningen var att skapa bättre förutsättningar för tillväxt, genom föra samman entreprenörer i olika former av möten & mingel. Efter en kort tid växte verksamheten och inkluderade även Åland, vilket ledde till ett namnbyte, Roslagen + Åland = Roslandsminglet.

2017

Startade Kristian Andersson från Jönköping en verksamhet med namnet Lunchin I juni - ett mötesforum för kontakter från Linkedin som kunde träffas över en bit mat i verkliga livet. Lunchin växte snabbt till 438 städer i 68 länder och mer än 300.000 följare.

2018

Våren 2018 fick verksamheten i Roslandsminglet ett större geografiskt område. Flera medlemmar och intressenter hade då uttalat ett större behov av konkret affärsnytta kring nya affärskontakter på flera orter. Därmed togs beslutet att växla upp och skapa en ny plattform för nordisk tillväxt. Affärsminglet i Norden AB, blev därmed bolagets namn och geografiska marknad.

2021 - 2022

Under Pandemin 2021-2022 möttes Anders och Kristian digitalt för att samtala kring hur olika nätverk skulle överleva under pandemin.

2023

11 aug 2023 beslöt huvudägaren Kristian Andersson att sälja Lunchin´s koncept och varumärke till Anders Nilsson och Affärsminglet i Norden AB.

Efter 8 veckors intensivt arbete var det Världspremiär av nya Lunchin i Göteborg den 5 oktober 2023.